З початку року на волинських підприємствах загинуло чотири людини

З початку року на волинських підприємствах загинуло чотири людини

На Волинських підприємствах з початку року загинуло чотири людини, за аналогічний період минулого року було зафіксовано лише два нещасних випадки зі смертельним результатом.

Про це повідомляє управління держпраці у Волинській області, передає Волинська правда.

Станом на 19 лютого на волинських підприємствах смертельно травмовано 4 працівники, в той час як за аналогічний період минулого року трапилося 2 нещасних випадків зі смертельним наслідком.

Основними причинами настання нещасних випадків є організаційні, а також психофізіологічні та технічні.

Травми несумісні з життям працівники отримали через невиконання вимог інструкцій з охорони праці, незастосування засобів індивідуального захисту, порушення технологічного процесу, невиконання посадових обов’язків, незадовільний стан виробничого середовища, а також особисту необережність потерпілих.

Державна служба України з питань праці вкотре наголошує на необхідності дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та закликає керівників господарюючих суб’єктів та працівників дбати про особисту безпеку та безпеку людей, які працюють поряд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пустовіт скликає 39-у сесію Луцької міськради
Наступна новина Вчені з'ясували, що відчувають люди відразу після смерті
Останні новини
Схожі новини