«З такими зачісками вас не впізнати!» В мережі з’явилося студентське фото Ігоря Палиці

«З такими зачісками вас не впізнати!» В мережі з’явилося студентське фото Ігоря Палиці

Світлиною 1989 року зі студентами-першокурсниками історичного факультету Волинського державного університету поділився у фейсбуці Олександр Лазорко. Він – екс-керівник «Укртранснафти», колишній бізнес-партнер та товариш Ігоря Палиці.

На історичному факультеті Ігор Палиця (на фото – в нижньому ряду другий справа) та Олександр Лазорко (верхній ряд, п’ятий справа) навчалися у 1989-1994 роках. Як пригадують їхні однокурсники, перший курс вони закінчували за напрямком «Історія і методика виховної роботи», а тоді разом перевелися на «Історію і право».

Фото зроблене під час екскурсії до Почаєва та Кременця.

Куратором групи, яка зображена на фото, був нинішній викладач вузу Володимир Пришляк (на фото – у верхньому ряду крайній справа).

Світлину активно коментують в мережі, називаючи іменитих волинян «молодими і переспективними» та «підколюючи» за модні наприкінці 80-х зачіски, з якими їх важко впізнати.

У минулу суботу на історичному факультеті відбулася зустріч випускників. Однокурсники Ігоря Палиці та Олександра Лазорка святкували 25-річчя закінчення навчання, проте їх на зустрічі не було.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скупалася в озері – і в лікарню. Лучанка підхопила небезпечну хворобу
Наступна новина У Луцьку відновили вісім зупинок, які раніше ліквідували
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні