З волинського бізнесмена вимагають грошей за халявне користування землею

З волинського бізнесмена вимагають грошей за халявне користування землею

У Нововолинську місцевий підприємець 12 років не платив за орендовану землю та завдав збитків майже на 190 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті прокуратури Волині.

Ці кошти прокуратура вимагає відшкодувати.

Як з'ясувалося, що у травні 2006 року підприємець уклав з Нововолинською міською радою договір купівлі-продажу цілісного майнового комплексу комунального підприємства, для обслуговування приміщень якого використовується земельна ділянка площею майже 0,3 га.

Рішенням міської ради суб’єкту господарювання було надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки для обслуговування приміщення, а в подальшому затверджено цей проект та дозволено орендувати земельну ділянку. Однак, підприємець договору оренди ділянки не уклав і використовує її без правовстановлюючих документів.

Не сплачуючи орендної плати, суб’єкт господарювання заборгував місцевому бюджету майже 190 тис. грн.

Позаяк добровільно він ці кошти не відшкодував, у справу втрутилася прокуратура й у суді прокурори вимагатимуть відшкодування підприємцем збитків, завданих безоплатним користуванням земельною ділянкою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на 40-ому почали сортувати сміття. ФОТО
Наступна новина У Луцьку хочуть перейменувати 19 вулиць
Останні новини
Схожі новини