За дев'ять місяців волиняни внесли 226 мільйонів на військо

За дев'ять місяців волиняни внесли 226 мільйонів на військо
Фото ілюстративне

Від січня до вересня 2019 року військовий внесок волинян до держбюджету склав більше 226 мільйонів гривень.

Сума сплаченого військового збору майже на 21% перевищує минулорічні показники за цей період, – інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.

«У вагомій сумі надходжень військового збору – індивідуальний фінансовий внесок кожного найманого працівника, котрий працює легально. Варто особливо відзначити відповідальну позицію волинського бізнесу, представники якого дотримуються вимог закону, використовують офіційну наймані працю та своєчасно здійснюють належні відрахування до бюджету»,- зазначив виконувач обов’язків начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Довідково:

У січні-вересні 2019 року найбільшу суму військового збору сплатили у Луцьку – 97,7 мільйона гривень, на території Луцького району – 17,6 мільйона гривень, у Ковелі – 13 мільйонів гривень, у Володимирі-Волинському – 12,2 мільйона гривень, у Нововолинську – 10,5 мільйона гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Припинили збирати гроші на гелікоптер для пошуку Олексія Веремійчика
Наступна новина У Боратині вироблятимуть екологічне добриво
Останні новини
Схожі новини