За добу на Волині поліція викрила трьох злодіїв

За добу на Волині поліція викрила трьох злодіїв

За минулу добу поліцейські викрили трьох злодіїв, які скоїли крадіжки із підсобних приміщень та помешкань волинян.

За фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальні провадження, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Учора до Горохівського відділу поліції надійшло повідомлення від 65-річного жителя району про те, що із його підсобного приміщення викрали два електромотори. Сума завданих збитків становить 1 тис. грн.. Оперативники встановили що крадіжку скоїв 41-річний житель цього ж району. Викрадене вилучили.

У Іваничівському районі поліцейські розкрили крадіжку бензопили із помешкання 30-річного місцевого жителя. Правоохоронці встановили причетність до кримінального правопорушення 32-річний житель селища Благодатне. Сума завданого ним збитку становить понад 1 тис. 500 грн.

Горохівські поліцейські встановили особу 35-річного жителя району, який вчора, викрав із будинку 53-річного волинянина газовий балон, вартістю 1 тис. грн.  Викрадене вилучили.

За усіма фактами крадіжок слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянину за крадіжку лісу загрожує 5 років
Наступна новина «Як кувалдою по голові», – член міськвиконкому про підвищення тарифів для луцьких рекламістів 
Останні новини
Схожі новини