За два дні у центрі масової вакцинації проти ковіду щепили 357 лучан

За два дні у центрі масової вакцинації проти ковіду щепили 357 лучан

За два дні роботи, 12 та 13 червня, в Центрі вакцинації щепили від коронавірусної інфекції 357 жителів Луцької громади.

Про це розповів Суспільному начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Лотвін.

Для Центру щеплення на два дні виділили 700 доз вакцини.

"Було кілька мешканців, які зациклювалися на тому, яка вакцина, тому лікарі пояснювали", – розповідає Володимир Лотвін. З його слів, медикам довелося відмовити у вакцинації кільком неповнолітнім, яких привели на щеплення батьки, адже наразі в Україні вакцинують лише доросле населення.

Суспільне поспілкувалося з медиками та волонтерами, які працювали у Центрі вакцинації в спорткомплексі за адресою проспект Грушевського, 2б, а також з лучанами, які прийшли вакцинуватися.

Зі слів начальника міського управління охорони здоров'я, наразі в міськраді вирішують, чи працюватиме Центр вакцинації 19 та 20 червня. "Трійця і День медика припадає, але швидше за все працюватимемо за таким самим графіком", – каже Володимир Лотвін.

Нагадаємо, 12 червня на базі спорткомплексу ВНУ імені Лесі Українки (пр. Грушевського, 2б) розпочав роботу центр масової вакцинації населення від COVID-19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Йду на молитви, але у проміжках читаю статті вчених, – волинський паламар-винахідник
Наступна новина Коли у Луцьку запрацює «Ротонда»
Останні новини
Схожі новини