За грошима перевізники вже починають втрачати совість, - Гунчик про ситуацію з воїном у маршрутці №3

За грошима перевізники вже починають втрачати совість, - Гунчик про ситуацію з воїном у маршрутці №3

Голова Волинської ОДА прокоментував ситуацію, що сталася в Луцьку у маршрутці №3 на вихідних.

Про це йшлося сьогодні, 5 березня, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, –повідомляє Волинська правда

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що стежить за тим, як поводять себе перевізники у Луцьку і на Волині загалом. На його переконання, вони вже «втратили совість».

Нагадаємо, вихідними, що минули, лучанка у мережі розповіла про скандал у міській маршрутці №3 між водієм та учасником бойових дій, коли водій відмовився безкоштовно везти атовця і розірвав його посвідчення.

Володимир Гунчик пообіцяв, що ця ситуація не залишиться без уваги влади.

«Треба було забрати посвідчення водія і порвати на місці. Хай би пішов і ще раз по нормальній процедурі отримав це посвідчення. Думаю, не отримав би.

За грошима наші перевізники вже не бачать нічого, вони вже починають втрачати совість. У влади достатньо можливостей, щоб впливати на такі речі», – сказав очільник області.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський ліс крадуть чи не щодня. ВІДЕО
Наступна новина Волині загрожує паводок
Останні новини
Схожі новини