За хороших сусідів – телевізор. Як на «Юпітері» знайомили мешканців. ФОТОРЕПОРТАЖ

За хороших сусідів – телевізор. Як на «Юпітері» знайомили мешканців. ФОТОРЕПОРТАЖ

Збудували житло, облаштували поруч двір, а перед тим, як здати в експлуатацію останній будинок вирішили зробити іще одну важливу справу: перезнайомити між собою сусідів.

Такий незвичний подарунок для мешканців ЖК «Юпітер» організувала Будівельна компанія «Інвестор». Увечері 2 жовтня на території комплексу провели День доброго сусіда із частуванням та розвагами.

Мешканці «Юпітера» обіцяють зробити День сусіда традиційним святом
Таку ідею запропонував забудовник – компанія «Інвестор». Щоб сусіди не забували про живе спілкування
Відпочивали у стилі домашнього пікніку: зі смачною їжею та розвагами
На свято прийшло більше половини усіх мешканців ЖК

«До кінця року ми добудуємо третій будинок, передамо його вам і підемо. Для нас «Юпітер» – дуже важливий проект, і ми хочемо знати, що у вас тут все добре. А для цього ви маєте розуміти, що ви – команда, і все, що навколо – це ваше, спільне», – на свято до мешканців приїхав директор «Інвестора» Андрій Разумовський.

У подарунок від будівельної компанії створене у «Юпітері» ОСББ отримало тример для догляду за газонами.

«Чесно кажучи, я випадково вибрала цей будинок. В першу чергу хотіла жити за містом, щоб не було гамірно. Але тепер словами не передати, яка щаслива, що купила квартиру саме в «Інвестора». Вони постійно з нами, допомагають і підтримують. Розумію, що ми – не малі діти і маємо самі справлятись, але це так приємно, коли відчуваєш небайдужість забудовника», – розповіла голова ОСББ Тетяна Почекуніна.

Жінка каже, що планують підхопили ідею «Інвестора» і надалі уже самостійно проводити Дні доброго сусіда.

Андрій Разумовський розповів, як важливо, щоб мешканці разом дбали про свій дім – житловий комплекс «Юпітер»
Голова ОСББ поділилась своєю історією. Житло в «Інвестора» купила випадково, а тепер не може натішитись, як їй пощастило
Разом із забудовником мешканці посадили дерева
Тепер доглядати за ними, як і за рештою території – спільна відповідальність

У час, коли віртуальне спілкування витісняє живе, такі заходи – і справді дуже важливі.

«Живу тут три місяці, а поки знайома була тільки з однією сусідкою. Сьогодні нарешті познайомилась з іншими. Звичайно, з усіма не поспілкуєшся, тут сьогодні точно більше половини мешканців зібралося… Але, принаймні, в обличчя буду знати сусідів», – каже Христина.

Із сусідами Катериною та Віталієм дівчина познайомилась на святі, але вже встигли разом посадити дерево. Саджанці – ще один подарунок, який «Інвестор» привіз на свято.

«Раніше ми жили в 55-ому мікрорайоні, що за «Там-Тамом». Це – справжній мурашник. В «Юпітері» набагато спокійніше, більше місця. Зрозуміло, що тут з часом теж розростеться цілий мікрорайон, бо розташування хороше, але територія нашого житлового комплексу – велика і нам простору точно вистачить», – поділився Віталій.

Тепер сусіди мають спільно посаджені дерева

Схожими аргументами керувалося багато мешканців, обираючи саме «Юпітер».

«Тут житиме наш син, але ми теж брали участь у виборі квартири. Об’їздили багато новобудов, і усюди було дуже мало місця біля будинків. Тут – зовсім інша картина. Подивіться, скільки автомобілів, але усім вистачає місця і для парковки, і щоб прогулятися», – розповіла Валентина.

Територія комплексу – простора і є де припаркуватися так, щоб не заважати сусідам

Для того, щоб мотивувати сусідів знайомитися, найбільш активним пообіцяли подарунки. Головний приз – телевізор – отримала Олена Будько, яка перезнайомилася із 17-ма сусідами.

Олена Будько познайомиласяя із найбільшою кількістю сусідів і отримала за це подарунок – телевізор
Призів у цей день було багато
Подарунки отримали навіть найменші мешканці «Юпітера». У них перевіряли команди, які виконують. Хтось – вміє давати лапу, а хтось – смакувати льодяники...
Дехто із сусідів ділився своїми талантами. Серед мешканців – Віталій Костюк, який є керівником танцювального колективу «Лавіта»
На свято також завітали лицарі із Клубу середньовічного бою «Айнабера»

* * *

Кажуть, хороший сусід – краще далекого родича. Проте сьогодні мешканці багатоповерхівок мало спілкуються між собою. Замість зустрічей у дворах – чати в вайбері. Домашніх улюбленців на час відпустки відправляють в спеціальні готелі. Продукти купують наперед і немає потреби забігти до сусідки «за цибулиною». Ритм життя – такий, що немає часу заглянути на кружку чаю і розпитати, як справи. Та й часто бракує часу навіть на те, щоб познайомитися з сусідами і мати до кого заходити на чай. Люди роками живуть поруч і навіть не знають імен одне одного…

Започаткована «Інвестором» традиція Днів сусіда (подібне свято, до речі, уже проводили і на ЖК «Супернова») – хороший варіант виправити ситуацію і нагадати лучанам, як це добре – мати близьких людей за стіною.

День доброго сусіда в ЖК «Юпітер»

Більше інформації про житло Будівельної компанії «Інвестор» можна дізнатися у відділі продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Офіційна середня зарплата на Волині - 8382 гривні
Наступна новина У Луцьку на Рівненській встановлюють нові ліхтарі
Останні новини
Схожі новини