За медалі – винагорода: волинські спортсменки отримають президентські стипендії. ВІДЕО

За медалі – винагорода: волинські спортсменки отримають президентські стипендії. ВІДЕО

Волинським спортсменкам, які представляли Україну на міжнародному рівні, призначили президентську стипендію, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Одна з них Яна Беломоіна – велосипедистка, яка неодноразово займала призові місця на міжнародних змаганнях з маунтінбайку.

«Я здобула в цьому році лідерство по сумі всіх шести етапів чемпіонату світу та чемпіонату Європи. Наступний сезон 2018-й всі важливі змагання – чемпіонати світу, кубки Європи та чемпіонат світу, як і зазвичай. Ну і, звичайно, вже працюємо над Токіо», – Яна Беломоіна, велосипедистка.

Спортсменка отримає стипендію у розмірі 7 тисяч гривень.

Ще одну президентську стипендію отримає волинянка Марія Повх – бронзова призерка чемпіонату Європи 2017 року з веслування на байдарках і каное. Їй виплатять чотири тисячі гривень.

Загалом згідно з указом стипендії отримають 48 спортсменів і 42 тренери. Найбільший розмір стипендії – 12 тисяч гривень, найменший – 2 тисячі гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 5 речей, які можуть зруйнувати стосунки з коханими
Наступна новина У селі на Волині горів легковий автомобіль
Останні новини
Схожі новини