За Україну загинув волинянин Олег Лютинський

За Україну загинув волинянин Олег Лютинський

У боях з російськими окупантами загинув військовий з села Сереховичі Волинської області Олег Миколайович Лютинський, 1991 року народження. 

Про це повідомив голова громади Ростислав Шиманський на сторінці у Facebook.

«Чорна сумна звістка в нашій громаді... Знову біль, сум, сльози... Підтвердилась інформація про загибель Лютинського Олега Миколайовича, 1991 р.н., жителя с. Сереховичі, який захищав нашу землю від московської орди.

Такі хлопці... молоді, красиві, яким жити і жити, обнімати дружину, діточок, маму з татом... жити та творити, на жаль, віддають найдорожче, що є в кожного, своє життя... своє життя для того аби інші могли жити далі... Такі ГЕРОЇ не здаються і тримають бій до кінця.

Пекуча біль на серці у кожного з нас, а як рідним, як Вам зарадити, віддячити за те що виростили таких синів???…

Важко знайти слова, які б розрадили родину загиблого. Приносимо щирі співчуття батькам, сестричкам та усім рідним, плачемо і сумуємо разом з вами. Низький уклін нашому воїну-захиснику!» – написав голова громади.

У зв'язку із загибеллю захисника на всій території Сереховичівської громали оголосили триденну жалобу, з 12 до 14 травня.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьим загиблого Героя…

Читайте також: У боях з окупантами загинув волинянин Юрій Ліщук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях з окупантами загинув волинянин Юрій Ліщук
Наступна новина На Волині зіштовхнулися два автобуси: є постраждалі
Останні новини
Схожі новини