За Україну загинув волинянин Олександр Шевчук

За Україну загинув волинянин Олександр Шевчук
Фото ілюстративне

Під час виконання бойового завдання обірвалося життя мешканця міста Рожище Олександра Юрійовича Шевчука, 06.07.1990 року народження.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Як стало відомо, заступник командира бойової машини – навідник-оператор Олександр Шевчук загинув 28 квітня 2022 року у результаті танкового обстрілу в районі населеного пункту Новоселівка Друга Донецької області.

«Висловлюю щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Розділяю біль утрати та схиляю голову в глибокій скорботі. Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг наших земляків, які поклали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Світла і Вічна пам'ять Герою!» – висловлює ширі співчуття рідним міський голова Вячеслав Поліщук.

Дату, час та місце зустрічі Героя повідомлять згодом.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя…

Нагадаємо, боях з російськими окупантами загинув сержант Палій Василь Миколайович, 12.06.1977 р. н. У чоловіка залишилость шестеро дітей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стіни у тріщинах та сиплеться штукатурка: ремонт «Лесиних» будиночків зазнав невдачі
Наступна новина «Вбивали за дзвінок до рідних»: переселенки з Київщини про життя в окупації
Останні новини
Схожі новини