Заблокованим водіям у пункті пропуску «Дорогуськ – Ягодин» привезли їжу та ліки

Заблокованим водіям у пункті пропуску «Дорогуськ – Ягодин» привезли їжу та ліки

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників роздали 2,5 млн літрів води, 1200 обідів та необхідні медикаменти водіям, заблокованим перед пунктом пропуску "Дорогуськ —Ягодин"

Про це повідомили на сторінці Мінінфраструктури.

Також водіям уже 10 днів активно допомагає команда World Central Kitchen. За цей час вона роздала майже 14 000 гарячих обідів.

"Ягодин — Дорогуськ" – це найбільший вантажний пункт пропуску України. За добу через нього на в’їзд та виїзд можуть проїжджати  680 вантажівок. Наразі через блокаду кордону з польського боку цей пункт пропуску перетинають кілька десятків вантажівок на добу. Окрім цього, з польського боку кордону у фізичній черзі очікують понад 800 вантажівок. Минулого тижня у межах роботи штабу продукти, вода та ліки були доставлені водіям, які тривалий час очікують перед пунктами пропуску "Корчова – Краківець" та "Рава-Руська – Гребенне". Кількість вантажівок у фізичній черзі з польського боку становить 700 та 600 транспортних засобів відповідно", – йдеться у повідомленні.

Водії та перевізники, які заблоковані на кордоні, можуть звернутись на цілодобову гарячу лінію Укртрансбезпеки, повідомити про потреби та будь-які інші пов’язані питання за номером +38 (067) 120-04-83.

Додаткові потреби можна вказати через гугл-форму. Також водії, які бажають евакуюватись до України, можуть заповнити форму за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь прийняла майже 79 тисяч внутрішніх переселенців
Наступна новина Волинянин вкрав на фермі коня і проїхав на ньому верхи 15 км
Останні новини
Схожі новини