Задля відновлення «Цуманської пущі» популярний бренд випустив серію милих екочашок

Задля відновлення «Цуманської пущі» популярний бренд випустив серію милих екочашок

Популярний бренд «Тут і тепер» випустив колекцію еко-горняток, аби допомогти відновити дубові та соснові ліси у Цуманській пущі, що на Волині. 

Про це йдеться на сторінці бренду, – повідомляє ІА ВолиньPost.

«Готовий перший тираж ЕКОЧАШОК. Тих, що так сподобались вам восени. Для маркетингу було б добре написати «Чашка, що рятує Планету! Купи 100 штук». Тільки жоден посуд ще не врятував жодного навіть найменшого небесного тіла. А ці просто більш еко-дружні за аналогічні керамічні вироби. Ну і звісно в мільйон раз кращі за одноразові стаканчики, але ви в курсі», - йдеться у повідомленні.

Отже, що «такого» в цих екочашках? Виробник пояснює, вони згончарені вручну на механічному гончарному колі із місцевої сертифікованої глини. 

Горнятка вкриті переробленими безсвинцевими глазурями, а випалені в енергофективній печі в один випал замість традиційних двох.

І чи не найголовніше - 10% від вартості піде на відновлення дубових і соснових лісів у Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» у Волинській області.

А ще горнятка мають три ніжки і це мило.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку трьом атовцям дадуть гроші на житло
Наступна новина Де на Шацьких озерах порибалити взимку
Останні новини
Схожі новини