Загадкова полонянка: у Луцьку жінка впала з вікна багатоповерхівки. ФОТО

Загадкова полонянка: у Луцьку жінка впала з вікна багатоповерхівки. ФОТО
На третьому поверсі - вікно, з якого випала 45-річна жінка, очевидно, намагаючись вилізти по зв'язаному зі штор шнурку

У Луцьку за поки що нез’явсованих обставин жінка випала з вікна 3-го поверху. Очевидно вона зв’язала канат зі штор і спустила його з вікна, а коли пробувала по ньому спуститися – не втималася.

Пригода трапилася близько 15:00 вівторка, 1 січня, у 5-поверховому будинку на вул. Бандери, 15, повідомляє власкор «Першого».

На місці події – медики, поліція. З вікна 3-го поверху висить зв’язаниі зі штор імпровізований «шнурок».  Швидка від’їжджає – жінку везуть до лікарні.

Ні медики, ні поліція ситуації не коментують. Все, що повідомляють журналісту: потерпіла – жива. Згодом у прес-службі поліції уточнять: жінці 45 років, чому випала з вікна – наразі невідомо.

Сусіди відмовчуються. Хіба кажуть: чули, що жінка впала, коли пробувала вибратися з квартири через вікно.  Один з сусідів додав: «Точно не знаю, але я чув, що та жінка любила випити. Можливо, її закрили через це у квартирі».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Святкове Богослужіння у найстарішому храмі Луцька в новорічну ніч. ФОТО
Наступна новина З феєрверками і гучними гуляннями: як у Володимирі зустрічали Новий рік
Останні новини
Схожі новини