У сорочці родився: в Луцьку немовля, яке випало з 5 поверху, впіймали двоє перехожих

У сорочці родився: в Луцьку немовля, яке випало з 5 поверху, впіймали двоє перехожих
На фото UA: Волинь: Юлія Рогак із сином

З вікна багатоповерхівки у Луцьку випала 11-місячна дитина. На щастя, лишилася живою, бо її впіймали двоє чоловіків, які саме проходили повз.

Історія з хепіендом трапилася у суботу, 13 липня, розповідає UA: Волинь.

Мешканка будинку на вулиці Ніла Хасевича Юлія Рогак розповіла, що саме мила посуд на кухні, 11-місячний син грався поруч на килимку. Не встигла оглянутися, як дитина зникла. У кімнаті було відчинене вікно. Але у хлопчика, як виявилося, є два ангели-охоронця.

«Дитина гралася біля мене на коврику іграшками, відвернулася на хвилину, домила останню тарілку, і бачу, що дитини немає. Почала гукати, стою в шоці, чую люди знизу гукають, було страшно заглядати. Дивлюся, а він на руках двох чоловіків», - розповіла Юлія Рогак.

Першою помітила дитину жінка, яка саме годувала котів під будинком.

«Жінка, яка знизу кормила котів розповідає, що побачила дитину, яка висить на одній руці на шнурку, почала кричати, чоловіки почули, підбігли, один став на дашок, інший ліг, і вони таким чином його зловили. Розповідали, що як тільки лягли, то він впав на нас», - каже мама дитини.

Після нещасного випадку батьки одразу звернулися до лікарів. У хлопчика був шоковий стан, забій органів грудної клітки і черевної порожнини, множинні синці голови, обличчя, тулуба. Зараз стан дитини наближений до задовільного.

Сусіди кажуть, що сім’я хлопчика благополучна, дитина завше доглянута. У поліції проводять слідчі дії за статтею щодо злісного невиконання батьківських обов’язків.

Будинок, з вікна на 5 поверсі якого випала дитина

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 15 липня. ФОТО
Наступна новина Депутати з Прилуцького знову проголосували за приєднання до міста. Що це означає?
Останні новини
Схожі новини