Загинув, рятуючи побратимів: волинянин просить присвоїти звання «Героя України» своєму батьку

Загинув, рятуючи побратимів: волинянин просить присвоїти звання «Героя України» своєму батьку

Син загиблого на війні захисника з Волині Сергія Якимчука просить присвоїти батьку найвищу державну відзнаку «Герой України».

Відповідну петицію Олександр Якимчук зареєстрував на сайті президента.

Нагадаємо, волинянин загинув 4 вересня 2022 року, захищаючи Батьківщину від російського окупанта. 

Солдат Якимук Сергій Іванович, 23.03.1973 р.н. Родом з смт. Головне, Ковельського району, Волинської області. До війни був на заробітках в Польщі, 28.02.2022 вирішив їхати боронити рідний край.Був призваний до лав Збройних Сил України, а саме в/ч а4053, 115 ОМБР 4 травня 2022 року.

Якимук Сергій Іванович брав участь в обороні Лисичанська, а пізніше села Піски. Мій батько героїчно загинув захищаючи Батьківщину, віддавши своє власне життя рятуючи “300”. Ми повинні пам'ятати Героїв України. Саме тому, я, Якимук Олександр Сергійович, і вся моя сімʼя просимо Вас, Володимир Олександрович, відзначити Якимука Сергія Івановича почесним званням “Герой України” і нагородити орденом “За мужність” III ступеня (посмертно), – йдеться у тексті петиції. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Російський диверсант хотів підірвати транспортний об’єкт у Рівному, аби зупинити поставки зброї ЗСУ
Наступна новина У лучанина поліція вилучила наркотики, зброю та боєприпаси. ФОТО
Останні новини
Схожі новини