Захищаючи Україну загинули ще троє волинських військових

Захищаючи Україну загинули ще троє волинських військових
Фото ілюстративне

На війні за Україну загинули володимирчани Сергій Протасов, Андрій Лавренюк та уродженць Дніпропетровщини, що жив на Волині Вадим Іванов.  

Про це повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка

Старший солдат Сергій Протасов, який служив у ЗСУ за мобілізацією, на жаль, помер на полігоні від важкого захворювання. У 46-річного чоловіка у Володимирі залишилась сестра. 

38-річний військовослужбовець Андрій Лавренюк – колишній вчитель математики Галинівської школи, у 2014 році був мобілізований до війська, а з початку повномасштабної війни у лютому знову став на захист нашої держави. У Андрія Лавренюка залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Головний сержант взводу управління ППО Вадим Іванов також був призваний до війська за мобілізацією. Після початку вторгнення росії в Україну переїхав з рідного Дніпра на Волинь у село Дігтів, проте уже 2 березня вирушив до військкомату. У 39-річного чоловіка не лишилось рідних, батько мешкає закордоном, тож прощатимуться із Вадимом Івановим у селі Дігтів, яке стало його останнім домом. 

Про день і час прощання із військовослужбовцями повідомлять згодом.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих!

Читайте також: На війні за незалежність України загинув військовий з Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили соціальний простір для дітей з інвалідністю. ФОТО
Наступна новина Дітям з Волинського дитбудинку влаштували свято у Польщі
Останні новини
Схожі новини