Захисників з Волині відзначили державними нагородами. ФОТО

Захисників з Волині відзначили державними нагородами. ФОТО

Військовослужбовців з Камінь-Каширського району Івана Мучича, Сергія Деркача і загиблого захисника Володимира Шахно відзначили державними нагородами. 

Про це повідомили у районній військовій адміністрації. 

Згідно з наказом Головнокомандувача Збройних сил України від 10 травня 2023 року військовослужбовець із села Сошичне Іван Мучич нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

Воїн Сергій Деркач із Підріччя ушанований відзнаками Міністерства оборони України – медалями «За поранення» (легке, важке). Керівник зазначеного відомства видав відповідний документ 15 серпня 2023 року.

Окрім того, є і посмертна нагорода. Указом Президента України від 26 травня 2023 року Володимирові Шахну з Брониці присвоєний орден «За мужність» ІІІ ступеня. Сьогодні – рік, як на полі бою обірвалося життя захисника України.

Доземний уклін усім Героям!

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з міським головою Віктором Пасем, начальником Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Валентином Борухом відвідали сім’ї воїнів-земляків і вручили відзнаки.

– Шлях до перемоги – тернистий. Велика вдячність нашим бійцям, які щоденно торують його ціною надзусиль. Слава їхнім подвигам! Слава Україні! – зазначила очільниця виконавчої гілки влади краю Ольга Ващук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині підняли в небо заборонений у Білорусі історичний прапор. ФОТО, ВІДЕО
Наступна новина На Волині повалене дерево перекрило дорогу
Останні новини
Схожі новини