Захисникові, який втратив на війні дві ноги, і одружився з лучанкою, встановили протези

Захисникові, який втратив на війні дві ноги, і одружився з лучанкою, встановили протези

Захиснику Сергію Копищуку з Рівненщини, який ледь вижив під обстрілом на війні і втратив обидві ноги, встановили протези. 

Про це повідомляє itvmg.

Сергій – військовий родом із Малого Жолудська, що у Вараському районі. До повномасштабного вторгнення він працював на заводі в Луцьку. В лютому 2022 року 24-річний хлопець став військовим. Під час боїв з окупантами Сергій отримав важке поранення -  уламки російської міни посікли його ноги та тіло. Тож Герою ампутували обидві кінцівки – одну вище коліна, другу – нижче. 

 

Попри це захисник продовжував боротися за життя, адже мав на те вагому причину: повернутися до своєї коханої.

Як тільки Сергій одужав, він не став зволікати і зробив своїй дівчині пропозицію. 

Пригадує, що, будучи на службі, навіть і не думав поки про одруження. Але, відчувши неймовірну відданість коханої у найважчі дні лікування, бачення на це питання змінилося. Тож тоді і почав планувати освідчення.

"Поки лікувався, плани були – стати на ноги, отримати протези. Але в якийсь момент ноги відступили перед почуттями", - пригадує військовий.

Відео, на якому Герой на візку освідчується дівчині, розлетілося по всіх соцмережах, зокрема в тіктоці набрало майже 3 мільйони переглядів.

Наразі ж Сергій може похвалитися новим досягненням: Герой вперше після втрати кінцівок знову встав на 2 ноги - йому встановили протези.

"Не передати наших емоцій. Перші кроки за такий довгий і тяжкий час", - так підписала відео кохана Сергія.

Нагадаємо, 14 січня військовослужбовець Сергій Копищик, який під час виконання бойового завдання втратив обидві ноги, одружився з коханою Світланою Калецькою. Пара познайомилася на святкуванні Нового 2022 року. Дівчина працює фельдшером швидкої, а Сергій до початку війни був автомеханіком. 24 лютого чоловіка мобілізували, тож спілкування продовжилось у телефонному режимі. У липні боєць отримав поранення, довелося ампутувати обидві ноги. Перші побачення пари відбулися в госпіталі. У листопаді Сергій освідчився коханій.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир-Волинську єпархію ПЦУ відвідав митрополит Епіфаній. ФОТО
Наступна новина У Луцьку п’яний водій скоїв ДТП на Набережній. ФОТО
Останні новини
Схожі новини