Залишились батьки, дружина і маленький син: на війні поліг 28-річний Герой з Волині

Залишились батьки, дружина і маленький син: на війні поліг 28-річний Герой з Волині

У бою за незалежність України загинув волинянин, житель села Кримне, що на Старовижівщині – Токарчук Святослав Ігорович 1994 року народження. 

Сумну звістку повідомили в ліцеї, де раніше навчався Герой. 

Святослав закінчив ЗОШ І – ІІІ ст. с. Кримне та здобув вищу освіту у Волинському державному університеті на географічному факультеті. Був призваний до лав української армії. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, проявляючи мужність і стійкість, пішов захищати Батьківщину

З січня 2023 року став пліч-о-пліч з побратимами на захист рідної землі під Бахмутом у складі 128 гірсько - штурмової бригади.

11 лютого під час виконання бойового завдання, внаслідок артилерійського ворожого обстрілу, життя Святослава обірвалося.

«Святослав назавжди залишиться в нашій пам'яті веселим, товариським, щирим та привітним. Щирі співчуття та низький уклін батькам Ользі Василівні та Ігорю Антоновичу, дружині Тетяні та маленькому синочку Дмитрику, всім близьким Героя України», – йдеться в дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яний водій вантажівки дав поліцейським 100 євро, аби відпустили
Наступна новина На Волині сьогодні одружилися 50 пар. ФОТО
Останні новини
Схожі новини