На Волині п'яний водій вантажівки дав поліцейським 100 євро, аби відпустили

На Волині п'яний водій вантажівки дав поліцейським 100 євро, аби відпустили

На Волині киянин намагався уникнути адмінвідповідальності.  За надання правоохоронцям неправомірної вигоди порушникові загрожує, зокрема, від двох до чотирьох років позбавлення волі. 

 Як повідомили в поліції Волині, 13 лютого, на автодорозі поблизу села Вишнів Ковельського району за порушення правил дорожнього руху співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили вантажівку MAN. За кермом автомобіля перебував 48-річний житель Києва. 

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Під час освідування драгер показав 3,36 проміле в крові, що майже в 17 разів вище допустимої норми. 

За не притягнення його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 369 КУпАП чоловік надав правоохоронцям 100 євро неправомірної вигоди. 

Дії правопорушника задокументували. На місце прибула слідчо-оперативна група, гроші вилучили. 

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо про загибель ще одного Захисника з Волині
Наступна новина Залишились батьки, дружина і маленький син: на війні поліг 28-річний Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини