На волинській митниці розмитнили «євроблях» на 1,4 мільярда гривень

На волинській митниці розмитнили «євроблях» на 1,4 мільярда гривень
Фото ілюстративне

З 25 листопада минулого року до 8 лютого поточного року у зоні діяльності Волинської митниці ДФС випущено у вільний обіг 22 тисячі 835 легкових автомобілів. Під час їх митного оформлення громадянами України сплачено до Державного бюджету загалом понад 1,4 млрд гривень.

В зазначену суму входять добровільні  внески до Пенсійного Фонду за порушення термінів транзиту або умов тимчасового ввезення цих транспортних засобів, – повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Під час нарахування обов’язкової до сплати суми митних платежів кожному було застосовано коефіцієнт 0,5 щодо акцизного податку. Загальна сума зекономлених громадянами коштів становить 742 221 954,82 грн.

Також власників машин на євопейській реєстрації  попередили про закінчення пільгового режиму оформлення транспортних засобів. До закінчення дії закону  залишилося 15 днів.

Термін дії пільги завершується о 24.00 22 лютого 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Юлія Тимошенко просить зняти з виборів її однофамільця
Наступна новина У березні перші волиняни отримають статус бійців-добровольців
Останні новини
Схожі новини