Залиште час для себе: «Карабас Барабас» потурбується про їжу на вашому столі. ФОТО

Залиште час для себе: «Карабас Барабас» потурбується про їжу на вашому столі. ФОТО

Щодня жінки й чоловіки витрачають чимало дорогоцінного часу на буденні справи, скажімо приготування їжі. Якщо ж це ще й святкова вечеря, то є усі шанси провести добу на кухні, однак можна піти й іншим шляхом — скористатися доставкою від броварні «Карабас Барабас».

Чимало людей люблять святкувати вдома, або запрошують на вечерю друзів, з якими давно не бачилися, аби поспілкуватися в затишній і спокійній атмосфері. Однак часто такі зустрічі призводять до того, що люди цілий день готують, а ввечері просто хочуть чимшвидше добратися до дивану, аби відпочити.

Однак тепер дорогоцінний час можна витратити на рідних, або ж улюблені заняття, а смачні страви замовити в броварні «Карабас Барабас», де працює сервіс доставки. Окрім святкового меню можна замовляти й гарячі бізнес-ланчі на офіси. Ми ж підготували кілька страв для вечері, якщо ви чекаєте на гостей.

Салати і страви варто обирати так, аби складові не повторювалися, а також були різні заправки. Скажімо, ідеально для столу будуть «Шопський», «Салат з язиком та фетою» й «Салат з пекінської капусти та смаженої курки».

На гаряче можна замовити страви з мангалу, наприклад «Вогняну курку», або ж «Реберця BBQ». Зважаючи на те, що до сезону шашликів ще далеко, а м’яса з вогню хочеться й взимку, то цей вибір буде ідеальним.

Звісно, смакуватимуть й фірмові пательні.

Якщо ж полюбляєте піцу, то в «Карабасі Барабасі» готують її на будь-який смак.

Замовити можна й пиво, яке варять у броварні, або ж наливки власного приготування. До слова, відтепер щомісяця пивовари презентують новий сорт напою. Зокрема зараз лучани мають нагоду скуштувати унікальне лімітоване шестисолодове пиво Rye Ale.

Тож, якщо у вас незабаром свято — відпочиньте, виділіть час для себе, а приготування вечері залишіть кухарям з «Карабасу Барабасу».

Телефон для замовлення: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан кличуть на Паризьке Рандеву
Наступна новина Де у Луцьку хочуть зробити нові парковки
Останні новини
Схожі новини