Де у Луцьку хочуть зробити нові парковки

Де у Луцьку хочуть зробити нові парковки
Фото ілюстративне

У Луцьку планують облаштувати кілька нових майданчиків для паркування. Зокрема, облаштувати нові місця для паркування хочуть на вулицях Степана Бандери, Кравчука, Винниченка та проспекті Президента Грушевського.

Про це йшлося 26 лютого під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Планують встановити 8 паркоматів

Як розповів виконувач обов’язків керівника підприємства Аркадій Соломатін, відповідно до Програми підтримки КП «АвтоПаркСервіс» на 2019 рік, цього року в Луцьку заплановано встановити 2 паркомати на проспекті Президента Грушевського, один – на вулиці Винниченка, 5 – на вулиці Кравчука.

Окрім того, цього року заплановано закупити в’їзне/виїзне обладнання для майбутніх стоянок на вулицях Градний Узвіз і Степана Бандери, а також замовити проект схем організації дорожнього руху вулицями Степана Бандери, Кравчука та проспекті Волі.

Вартість запланованих заходів оцінили у 2,439 мільйона гривень.

В Луцьку визначили 32 майданчики для паркування

Окрім того, Андрій Соломатін нагадав, що в місті Луцьку визначили 32 майданчики для паркування, один із яких ввели в експлуатацію – на вулиці Карпенка-Карого, 1.

Не введено в експлуатації 7 запланованих майданчиків паркування: на вулицях Глушець, 1 (Центральний ринок), Драгоманова від № 7 до № 11 на площі до вул. Данила Галицького, Замковій, 3 (Центральний ринок), Братковського, Галшки Гулевичівни.

У стані організації для введення в експлуатацію знаходяться майданчики для паркування за адресами: Градний Узвіз (65 місць), Винниченка (15 місць), Кравчука (ринок «Формула» – 82 місця), ринок «Шанс» (29 місць), Кривий Вал (27 місць), Привокзальний майдан (53 місця).

Передбачено, що на спеціально обладнаних майданчиках для платного паркування повинні бути встановлені автоматичні в’їзні та виїзні термінали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Залиште час для себе: «Карабас Барабас» потурбується про їжу на вашому столі. ФОТО
Наступна новина Плавання у Луцьку: де тепло і дешево
Останні новини
Схожі новини