Заміна та встановлення енергоефективних котлів: «Волиньгаз» пропонує нову послугу

Заміна та встановлення енергоефективних котлів: «Волиньгаз» пропонує нову послугу

У 2021 році АТ "Волиньгаз" запропонувало споживачам природного газу нову послугу — продаж газового обладнання: котли, сигналізатори, водонагрівачі, модеми для передачі показань та ін. Усе обладнання сертифіковане та відповідає міжнародним стандартам якості.

Один з найбільших сегментів продажів газового обладнання становлять котли. Всього споживачами природного газу та забудовниками було придбано більше тисячі котлів. Власники нової техніки вже мали нагоду її оцінити, – інформує пресслужба компанії.

Дедалі частіше споживачі купляють нові котли з метою економії використання газу. Нові зразки опалювальної техніки значно енергоефективніші у порівнянні з котлами 10-15-річної давнини. Адже заміна старого обладнання на нове, з новими комплектуючими, призводить до економії газу. Коефіцієнт корисної дії (ККД) старих котлів набагато нижчий, тому що їхні основні теплообмінники виготовляли зі сталі або чавуну, а в сучасних вони виготовлені з нержавіючої сталі або міді. Підібрати газове обладнання, відповідно до характеристик помешкань споживачів та його потреб, допоможуть персональні менеджери в Клієнтських просторах 104.ua.

Завдяки тому, що виробники впроваджують новітні технології, котли стають економнішими. Так, у вересні Market.104.ua вивело на ринок власний котел 104.ua Model T. Він дозволяє заощаджувати до 40% газу в опалювальний період. Котел має енергоефективну систему теплообмінників. Ця модель призначена для опалення і підігріву води у квартирах і приватних будинках, її ККД дорівнює 92%. До того ж котел - безпечний, адже викид продуктів згоряння природного газу виводиться турбіною назовні, за межі помешкання.

Енергоефективне газове обладнання легко обрати в Клієнтських просторах чи онлайн на сайті Market.104.ua. На ньому наявний широкий вибір сучасної та енергоефективної техніки, вичерпним описом та характеристикою. А якщо ще залишаться запитання – Вас проконсультує менеджер за номером 0 800 304 104. Там же можна замовити послугу "Передзвонити мені". А компанія "Волиньгаз" здійснить монтаж, перший пуск газу, а також надасть гарантію та обслуговування.

Читайте також: понад 16 000 заявок виконали аварійники «Волиньгазу» з початку року


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шмигаль заявив, що тотальних локдаунів більше не буде
Наступна новина Для онкохворого хлопчика з Волині терміново шукають донорів крові
Останні новини
Схожі новини