Замість ОПЗЖ. У Верховній Раді створили нову депутатську групу з Бойком на чолі

Замість ОПЗЖ.  У Верховній Раді створили нову депутатську групу з Бойком на чолі
Юрій Бойко. Фото з відкритих джерел

У Верховній Раді створили депутатську групу «Платформа за життя та мир» у зв'язку з тимчасовим призупиненням діяльності партії «Опозиційна платформа - За життя».

Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на народних депутатів Олексія Гончаренка та Ярослава Железняка.

Депутатську групу очолив Юрій Бойко, який є співголовою фракції ОПЗЖ та був обраний народним депутатом як номер 1 у списку партії.

Також до складу групи увійшли Олег Волошин, Юрій Загородній, Володимир Кальцев, Сергій Льовочкін, Григорій Суркіс, Нестор Шуфрич, Наталія Королевська та інші.

">http://

Нагадаємо, 14 квітня у Верховній Раді оголосили про призупинення діяльності фракції «Опозиційна платформа - За життя» за рішенням Ради з нацбезпеки та оборони. До того РНБО призупинило будь-яку діяльність в Україні політичних партій, які мають зв'язки з росією. Ішлося, зокрема, і про ОПЗЖ.

ОПЗЖ спершу обрала головою фракції Юрія Бойка та відкликала з посади співголови Вадима Рабіновича, який зараз перебуває в Ізраїлі. Крім того, з фракції вийшла низка депутатів.

Читати також: Один із представників ОПЗЖ на Волині підчистив сторінку «Фейсбуку». Видалив навіть фото з партійцями


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бо Чистий четвер». Мер Володимира пояснив, чому декомунізували пам'ятник
Наступна новина Є поранені. Відбувся черговий обмін полоненими
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні