«Замок Любарта» в оновленому складі вийшов у київську «Лігу Сміху»

«Замок Любарта» в оновленому складі вийшов у київську «Лігу Сміху»
Фото з Інстаграму Назара Пащука

Команда «Ні обіцянок ні пробачень», у якій виступають коміки з волинської команди «Замок Любарта», пройшла у сезон київської «Ліги Сміху».

Про це у коментарі Першому розповів капітан команди Назар Пащук.

За його словами, нині склад команди змінився. Тобто, команда «Замок Любарта» поповнилася двома дівчатами: йдеться про Крістіну Понунаєву та Ірину Гатун.

«Команда буде представляти місто Луцьк і місто Київ. До неї входять учасники команди «Замок Любарта», а також дві актриси. Ми пройшли в сезон київської «Ліги Сміху», тепер будемо там рік збирати сили», – розповів капітан команди.

«Як відбувався відбір? Команди реєструються, проходять редактуру онлайн, після того їм кажуть, чи вони пройдуть на фестиваль. Ну звичайно ж таки, нашу команду не могли не взяти на фестиваль, тому що нас знають дуже добре», – пояснив він.

Як розповів Назар Пащук, ця ліга підійшла команді не лише через хороший рівень, а й через зручний для учасників графік.

«У нас дві дівчинки з Києва, і вони доволі зайняті. Ось одна актриса у нас із «Чорного квадрата», яка постійно на гастролях, інша дівчинка також дуже зайнята. А ми, хлопці, ведучі в основному, тому нам легше підлаштувати свій вільний графік», – пояснив він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині будуть відбудовувати амбулаторії. ПЕРЕЛІК
Наступна новина На честь кого переназвуть вулиці Луцька
Останні новини
Схожі новини