На Волині шукають водія на зарплату 30 000 гривень

На Волині шукають водія на зарплату 30 000 гривень
Фото ілюстративне

На Волині в базі даних Волинської обласної служби зайнятості налічувалось 3699 вакансій станом на 1 квітня. Серед них вдалося виокремити ті, за які роботодавці готові платити найбільше.

Про це  повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості інформаційному агентству ВолиньPost.

Серед вакансій – робота у різних сферах та напрямках й зарплату за неї, відповідно, теж пропонують різну. 

 Із загальної кількості 117 – вакансії із заробітною платою від 10 000 до 15 000 гривень, 5 вакансій – із зарплатнею понад 15000 гривень. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У WEST AUTO HUB пропонують роботу

Так, найбільшу зарплату роботодавець готовий платити водію автотранспортних засобів – 30 тисяч гривень (підприємець Гупало Людмила Василівна). 

Дещо меншу винагороду за роботу – 25 тисяч гривень – пропонують водієві автотранспортних засобів у ТОВ «Голден Вест Груп». 

Зарплатню у 18 500 гривень пропонують тому, хто виконуватиме роботу торговельного представника на ТзОВ «Рошен-Волинь». 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині пропонують безплатну допомогу в пошуку роботи

Налагоджувальнику автоматів і напівавтоматів на ТОВ «Кромбер енд Шуберт Україна Лу» пропонують 18 475 гривень зарплати. Трохи менше – 17 500 гривень – це ж підприємство платитиме інженеру

Теж пристойну зарплату (15 тисяч гривень) готові платити на Волині такі підприємства за такі вакансії: ПрАТ («НЛЗ») (обрубувач), ТзОВ «Городище» (агроном), ТзОВ «Веселе-Агро» (агроном і тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва), ТОВ «Волиньекобуд» (водій навантажувача), ПрАТ «Влодимир-Волинська птахофабрика» (підсобний робітник), підприємець Шпичак Сергій Олексійович (технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьке таксі «Морячок» запустило мобільний додаток
Наступна новина «What a Fuck? Ну скільки ж можна?» – луцька ведуча про подорожчання проїзду в маршрутках
Останні новини
Схожі новини