Зарплата та регіональні програми: відбулись зміни у бюджеті Луцької громади

Зарплата та регіональні програми: відбулись зміни у бюджеті Луцької громади
Луцька міська рада. Фото з відкритих джерел

У бюджеті Луцької міської тергромади на 2022 рік в умовах воєнного стану статті щодо використання та наповнення обмежать або змінять через брак коштів.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на розпорядження Луцької міської ради. 

У документі сказано, що заклади соціально-культурної сфери обмежать витрати, котрі не пов'язані з першочерговими питаннями роботи або з розміщенням переселенців. Людям, котрі працюють у закладах бюджетної сфери, зменшать або переглянуть зарплати та премії.

До закінчення воєнного стану реалізацію регіональних програм у Луцькій громаді вирішили призупинити. Однак не йдеться про програми, пов’язані з підтримкою тероборони, військових та правоохоронців, цивільним захистом населення, соцзахистом і соцзабезпеченням, підтримкою переселенців, функціонуванням лікарень та шкіл.

Також кожні три місяці в міськраді переглядатимуть пропозиції департаменту фінансів щодо зменшення коштів на непершочергові поточні та капітальні витрати, на регіональні програми. За результатами використання коштів до розпису бюджету Луцької громади знову вноситимуть зміни.

Для наповнення бюджету громади з орендарями, які користуються земельними ділянками без правовстановлюючих документів, укладуть відповідні договори, а також продовжать дії договорів оренди земельних ділянок, термін дії яких закінчився.

Читайте також: Розповіли, чи отримують премії працівники Луцькради


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Солдати рф застрелили двох цивільних біля Києва: CNN оприлюднила відео
Наступна новина Обрали голову Ківерцівського районного суду Волинської області
Останні новини
Схожі новини