Засідання Радбезу Путіна могло бути записаним заздалегідь

Засідання Радбезу Путіна могло бути записаним заздалегідь

Засідання Ради безпеки Росії, яку зараз транслюють нібито наживо, може бути записане раніше.

Про це пише Українська правда.

Один з учасників російського Радбезу, міністр оборони РФ Сергій Шойгу, нібито у прямому ефірі (за московським часом – 18:30) двічі показав на камеру свій годинник. Вперше на його годиннику було 12:47, вдруге – 13:38.

Наприкінці "трансляції" була ситуація, дуже схожа на "склейку". В одну секунду камера показала президента РФ Володимира Путіна у двох різних позах.

Також у мережі помітили ще один момент "склейки".

На початку відео справа в кутку сидить російський генпрокурор у синій формі. Після слів Путіна цей прокурор, який щойно сидів, повертається після виступу.

Що важливо – о 15:40 за Московським часом ватажки ОРДЛО попросили Путіна визнати незалежність "республік". Якщо Радбез дійсно був у записі – звернення бойовиків вийшли вже після закінчення "трансляції".

Нагадаємо, члени Радбезу РФ на камеру висловилися за визнання незалежності окупованих агресором ОРДО і ОРЛО, президент РФ Володимир Путін заявив, що ухвалить рішення 21 лютого.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Радбез РФ висловився за незалежність ОРДЛО. Путін обіцяє ухвалити рішення вже сьогодні
Наступна новина Зник ще 10 лютого: на Волині досі розшукують 21-річного хлопця
Останні новини
Схожі новини