Засудили лучанина, який на очах у перехожих побив сина

Засудили лучанина, який на очах у перехожих побив сина

Суд покарав лучанина, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив кулаком свого малолітнього сина на зупинці громадського транспорту на проспекті Перемоги. За побиття дитини дебошир має відбути громадські роботи і виплатити моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 16 травня, за це лучанину призначили покарання у вигляді громадських робіт. До того ж він має виплатити моральну шкоду в розмірі 25 тисяч гривень, – пише ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, близько 18 години 7 жовтня 2017 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, поблизу зупинки громадського транспорту «Автошкола ТСОУ» на проспекті Перемоги кулаком правої руки вдарив у обличчя своєму малолітньому сину. Цим порушник заподіяв дитині тілесні ушкодження у вигляді синців у ділянці нижньої щелепи зліва та подряпини на лівій виличній ділянці. За ступенем тяжкості такі травми належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Також під час судового засідання стало відомо, що внаслідок отриманих травм у малолітньої дитини порушився звичний ритм життя. Хлопчик перестав відвідувати спортивну школу, виникли додаткові переживання, а тому довелося звертатися за допомогою до психолога. До того ж побиття трапилося на очах у його малолітньої сестри.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. Окрім того, його вину підтвердили і свідки.

Відтак, суд визнав його винним та призначив 150 годин громадських робіт. Також суд задовольнив цивільний позов та зобов’язав обвинуваченого відшкодувати моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Освітили село під Луцьком
Наступна новина Лучанин наніс тілесні ушкодження поліцейській
Останні новини
Схожі новини