Засвічення головної ялинки Луцька: як це було. ФОТО

Засвічення головної ялинки Луцька: як це було. ФОТО

На Театральному майдані Луцька засвітили тріо ялинок. Також засяяла штучна ялинка, яку розмістили на місці колишнього фонтану, та велика куля.

Це відбулося 19 грудня. На свято прийшли і діти, й дорослі. Вони заполонили весь майдан. 

Розпочалось дійство із привітань з Днем святого Миколая. Тематичні вірші читали вихованці театральної студії «Бешкетники». Пісні про Чудотворця виконував вокальний гурт «Ластівки».

Опісля з помічниками та янголятами на сцену вийшов сам Миколай.

«Кожен, хто творив добрі діла і говорив щирі молитви, знайте, що на небесах вони почуті, тому що зібрані у єдину велику чарівну скриню та перетворились у святий Дух Різдва», - сказав Миколай та попросив янголят відкрити скриню, випустити Дух Різдва і засвітити ялинки.

Після цього новорічні красуні засяли золотистими кольорами.

Лучан привітали із початком різдвяно-новорічних свят представники різних церков Луцька, голова Волинської ОДА Олександр Савченко та секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Пластуни передали жителям міста Благодатний Вогонь з Вифлеєму, а помічники Миколая роздавали присутнім печиво у вигляді ялинок.

До слова, цього року на ялинках всі кульки однакового кольору – золотисті. Крім того, на них висять іграшки у вигляді сніжинок. Біля дерев є металеві фігурки тварин, які символізують кожен рік за китайським гороскопом. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чотирьом дітям-сиротам подарували житло під Луцьком. ВІДЕО
Наступна новина У Луцькраді пояснили, навіщо зрізали дерева на Київському майдані. ФОТО
Останні новини
Схожі новини