У Луцьку на Театральному майдані за парковку треба буде платити

У Луцьку на Театральному майдані за парковку треба буде платити

За користування місцями для паркування транспортних засобів в центральній частині міста Луцька відтепер потрібно буде платити.

Про це стало відомо 15 вересня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – пише ІА «Волинські Новини».

Як зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук, платна стоянка діятиме на Театральному майдані й окремих вулицях у центрі міста.

«Ми організовуємо платну стоянку автомобілів на Театральному майдані й окремих вулицях, що до нього прилягають, так як це відбувається в усіх містах країн Європи», – наголосив він.

Майданчик для платного паркування транспортних засобів облаштують на вулиці Словацького – в районі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка та на проспекті Волі, 2.

Окрім того, майданчики для платного паркування транспорту облаштують на вулиці Коперника, 8. Зараз це – закинута стоянка біля бару «Оболонь».

Натомість на перетині вулиць Єршова-Карбишева облаштують додаткові місця для стоянки автомобілів. Збір коштів за послугу з бронювання місць для стоянки автотранспорту на облаштованих місцях встановлюватиметься у четвер та неділю з 06.00 до 15.00.

Нагадаємо, в цілому в Луцьку до кінця 2021 року комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» планує організувати шість майданчиків для платного паркування автомобілів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий Apple iPhone 13. 10 речей, які варто знати про цей смартфон
Наступна новина У Луцьку зведуть новий храм УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини