Затримали зловмисника, який погрожував ножем та вимагав гаманець у волинянина

Затримали зловмисника, який погрожував ножем та вимагав гаманець у волинянина

На Волині поліцейські затримали зловмисника, який, погорожуючи ножем, намагався пограбувати волинянина. 

Про це інформує поліція Волині. 

Учора, 3 серпня, до поліції надійшло повідомлення від 30-річного мешканця Нововолинська про злочин, скоєний проти нього. 

Близько 5 ранку, коли чоловік перебував біля свого автомобіля на одній із вулиць міста, до нього підійшов невідомий у саморобній масці. Зловмисник почав погрожувати йому ножем та вимагав віддати гаманець. На щастя, чоловік швидко зреагував, йому вдалося осліпити нападника ліхтариком телефона та втекти.

Він одразу ж викликав поліцію, надав детальний опис зловмисника. Правоохоронці обстежили територію, поспілкувалися з громадянами, провели ряд інших слідчо-оперативних дій, зокрема, вилучили й речові докази – ніж та маску, які використовував розбійник.

Буквально за декілька годин його особу встановили й затримали – це 32-річний мешканець Нововолинська. Чоловік раніше вчиняв схожі злочини, нині у суді слухається справа щодо крадіжки, скоєної ним. 

Зловмиснику вже оголосили про підозру за розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану. Сьогодні слідчі клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Воїну з Луцька встановили протез, який максимально компенсовує втрачені функції руки
Наступна новина «Спокійний, поміркований, виважений... і без діла не сидів»: спогади про захисника з Волині
Останні новини
Схожі новини