Завтра частина Луцька та села поблизу будуть без світла

Завтра частина Луцька та села поблизу будуть без світла

За інформацією ПАТ «Волиньобленерго» у частині Луцька й деяких населених пунктах Луцького району 4 листопада з 9:00 до 19:00 вимкнуть електропостачання.

Про це інформує міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Час відновлення електропостачання може мати похибку до 1 години.

З метою забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного та якісного проходження зимового сезону енергетики виконуватимуть другий етап робіт із капітального ремонту мереж. На жаль, їх проведення без знеструмлень клієнтів неможливе.

4 листопада з 09 до 19 години електропостачання буде припинено у значній частині міста Луцька: у районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Теремнівській, Кравчука, пр. Молоді, Соборності, Відродження та прилеглих вулицях.

Вимкнення в цей час також будуть відбуватись у таких населених пунктах: с. Сапогів, с. Бодячів, с. Струмівка, с. Гаразджа, с. Лище, с. Новокотів, с. Романів, с. Липини, с. Ботин, с. Верхівка, с. Піддубці, с. Липини, с. Підгайці, с. Крупа, с. Воротнів, с. Новостав, с. Голишів, с. Борохів, с. Вишнів, с. Прилуцьке, с. Жабка, с. Дачне, с. Діброва, с. Веснянка, с. Олександрія, с. Звірів, с. Муравище, с. Сокиричі, с. Дідовичі, с. Заброди, с. Конопелька, с. Звози, с. Суськ, с. Словатичі, с. Славне, с. Завітне, с. Озеро, с. Гайове та у м. Ківерці: вул. Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.

Лучан та жителів Луцького району просять із розумінням поставитись до відключень: зазначені заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання та більшої стабільності проходження опалювального сезону.

На час відключення електропостачання вимкніть енергоємні прилади із розеток – пральні машини, чайники, бойлери, електроплити, мікрохвильовки та інше.

Після того як електропостачання відновлять, не вмикайте одночасно всі енергоємні прилади –  вмикайте їх по черзі через 15–20 хв після подачі напруги для уникнення повторення аварії, яка сталась у вівторок.

Читайте також: У Луцьку стартує опалювальний сезон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли маєш справу з мінами – важливо постійно вчитися, – інженер волинської бригади
Наступна новина На Волині затримали торговців наркотиками
Останні новини
Схожі новини