Завтра у Підгайцівській громаді прощатимуться із загиблим на війні Героєм

Завтра у Підгайцівській громаді прощатимуться із загиблим на війні Героєм

Завтра, 14 березня Підгайцівська громада проводжатиме в останню путь захисника України з Піддубців Володимира Матрунчика.

Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці. 

О 8.30 тіло загиблого Героя забиратимуть від Волинського обласного бюро судово – медичної експертизи на вулиці Стефаника, звідки його везтимуть до батьківської хати у селі Піддубці, що знаходиться на вулиці Відродження 20, де священнослужителі спільно з присутніми молитимуться за упокій душі захисника.

Відспівають бійця у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку, орієнтовно о 12.00 розпочнеться служба.

Поховають захисника на міському кладовищі у селі Гаразджа.

«Запрошуємо українців гідно зустріти тіло загиблого Героя траурним коридором на в'їзді у село Піддубці від світлофора та до батьківської хати по вулиці Відродження 20 орієнтовно о 8-45», – йдеться у повідомленні. 

Зазначають також, що 13, 14 березня у громаді оголошено дні жалоби, на будинках та спорудах приспущено державні прапори та заборонено проведення розважальних заходів.

Нагадаємо, Володимир пішов до війська добровольцем в травні 2022 року на Київщині. Оскільки був керівником проєктувальної приватної фірми та мешкав у Києві, рідні про рішення сина боронити інтереси держави зі зброєю в руках дізналися лише через місяць. Загинув у боях за Україну у Запорізькій області. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 19-річного наркоторговця з Донеччини засудили до майже 10 років в'язниці
Наступна новина Волинська бригада ТРО не сплачує податки в бюджет Луцька
Останні новини
Схожі новини