Волинська бригада ТРО не сплачує податки в бюджет Луцька

Волинська бригада ТРО не сплачує податки в бюджет Луцька

Сота окрема бригада територіальної оборони наразі фактично не здійснює сплату ПДФО до бюджету Луцької громади. ​

Про це повідомляє пресслужба міськради. 

«Так, у 2022 році керівництво бригади без обговорення з незрозумілих причин змінило місце сплати ПДФО військовослужбовців цього формування, які є жителями нашої громади, з міста Луцьк на місто Ківерці. Таким чином, у 2022 році луцький бюджет отримав ПДФО від вказаної бригади в сумі 4,4 млн грн, а ківерцівський – 17,5 млн грн. У 2023 році до нашої міської казни надійшло всього 14 тис. грн, до ківерцівської – 10, 2 млн грн. При тому, що сотні військовослужбовців 100-ї бригади ТРО – жителі луцької громади», – йдеться у повідомленні.

​Разом з тим, зазначають в міській раді, що з бюджету Луцької громади на потреби 100-ї бригади ТРО передбачено коштів та передано матеріальних цінностей на суму більше 15,3 млн грн. Окрім того, за гроші працівників Луцької міської ради, комунальних підприємств та установ міста придбано 5 позашляховиків, бронежилети, тактичні речі та інше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Підгайцівській громаді прощатимуться із загиблим на війні Героєм
Наступна новина Повідомили про смерть ще одного Героя з Волині
Останні новини
Схожі новини