«Завжди був прикладом для всіх»: спогади про Героя з Луцької громади Павла Вітка

«Завжди був прикладом для всіх»: спогади про Героя з Луцької громади Павла Вітка

Військовослужбовець Павло Вітко загинув 3 липня 2023 року в районі селища Ямпіль на Донеччині. Їхав за кермом, віз медика та пораненого, коли почався ворожий обстріл. Осколки влучили в потилицю бійця, шансів вижити у нього не було. 11 липня захиснику виповнилося б 32 роки.

Історію воїна розповіли на платформі «Меморіал». 

Павло народився в селі Милуші Волинської області. Здобув фах механіка у Луцькому професійно-технічному училищі. Працював на хлібному заводі, їздив на заробітки за кордон, робив ремонти, займався встановленням натяжних стель. Любив ходити на риболовлю та проводити час із дітьми й родиною.

Під час повномасштабного російського вторгнення чоловік був мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив у 4-ій окремій танковій бригаді. Був командиром стрілецького відділення.

«Ми з Пашею – дуже гарна сім'я, маємо хорошого синочка, ми мріяли жити під мирним небом, родити ще діток, виховувати їх, давати їм приклад, любити їх усім серцем, їздити відпочивати з друзями, займатися улюбленою справою. Він завжди був прикладом для всіх. Дуже добрий, дуже щедрий, дуже привітний, люблячий чоловік і тато. Любив своє життя», – розповіла Альона Вітко.

Поховали воїна в селі Гаразджа на Волині.

У Павла залишилися мама, сестра, дружина і син.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще одна лучанка отримає звання «Мати-героїня»
Наступна новина На Волині під час обшуку жінка побила трьох працівників поліції
Останні новини
Схожі новини