Збираємо гардероб для відпустки: поради фахівців

Збираємо гардероб для відпустки: поради фахівців
Фото ілюстративне

У відпустці кожна дівчина хоче виглядати стильно. І при цьому не привезти на відпочинок валізу абсолютно непотрібних речей. Якщо ви хочете уникнути цього, то необхідно продумати, що саме поїде з вами на відпочинок.

Головний секрет стильних образів на відпочинку - сформувати власну базу. Витончену капсулу з речей лаконічного крою, без зайвих деталей.
Підібрати речі, які органічно поєднуються між собою. І краще заздалегідь продумати можливі варіанти луків.

Збираємо модний гардероб, щоб «сяяти» у відпустці.

Сукня-сорочка

Однозначний фаворит - сукня-сорочка. Вибирайте моделі з льону, шовку або бавовни. Одяг з натуральних матеріалів буде комфортним навіть у найбільшу спеку. У сукні-сорочці можна піти в ресторан, на пляж або екскурсію. І навіть носить її поверх майки або футболки як накидку.

Або ж підберіть плаття в білизняному стилі на тонких бретелях. Універсальний одяг, який з певними аксесуарами заграє зовсім іншими барвами.

Сукні з шовку або атласу молочного, персикового, ніжно-блакитного кольорів виглядають неймовірно ніжно.

Шорти

Трояндові велосипедки сьогодні стали мега популярними. Їх можна носити буквально з будь-яким верхом і точно взяти з собою у відпустку. Велосипедки можуть бути спортивними або ж джинсовими з необробленим зрізом. Такі шорти можна носити як з каблуками, так і з кедами.

Якщо ж велосипедки – це не ваше, то можете зупинитися на класичних моделях. Шорти вільного крою середньої довжини на високій посадці підійдуть будь-якій дівчині. Завдяки такому крою, вони формують ідеальний силует.

Джинси

На випадок негоди або прохолодних вечорів обов’язково в поїздку варто брати пару джинсів. Можна вибрати як стандартні сині, так і більш незвичайні білі або сірі. Зараз в моді штани з рваними краями і потертостями.

Топи

На зміну майкам і футболам прийшли різні укорочені топи. Гармонійно виглядають з шортами, брюками і спідницями. Красиво підкреслюють фігуру. Атласні, мереживні топи точно повинні опинитися в вашому багажі.

А що ж щодо сумки

Від основного перейдемо до деталей. Без сумочки пляжний лук складно уявити. Вже кілька сезонів поспіль популярні плетені і солом’яні сумочки. Виглядає красиво і елегантно. Круглі, квадратні або ж об’ємні: плетені сумочки представлені в різних варіантах.

Або ж підберіть пластикову сумку. Великі шопери або клатчі із пластику виглядають в будь-якому образі дуже гарно.

Стильний капелюх

І хоча перевозити капелюхи в валізах досить складно, вони однозначно повинні бути в літньому жіночому гардеробі. Стилісти радять вибирати капелюхи з короткими або широкими полями, в залежності від вашого типу особи. Моделі «канотье» або «Федора» зроблять аутфіт грайливим і романтичним.

Взуття

Якщо ви плануєте багато піших прогулянок? обов’язково візьміть із собою кеди або кросівки. Для вечірнього променаду або чашечки кави в кафе не обійтися без пари босоніжок. На пляжні прогулянки можна підібрати шльопанці або сандалі на плоскій підошві.

Не забувайте і про італійське взуття - modoza.com/obuv/,яке актуальне завжди.

Хустка або бандана

Максимально модна деталь, яка зробить літні луки яскравими і неординарними. Їх можна пов’язувати на голову, капелюх, сумку. В інтернеті представлено багато варіантів оригінального пов’язування хустки.

Прикраси

Ланцюжки з великими або дрібними ланками під золото. Оригінальні медальйони з черепашками, красиві підвіски. Шпильки, браслети з перлами або намистинами. Ці прикраси відмінно впишуться в будь-який літній образ.

Тепер ви знаєте? як сформувати ідеальний гардероб для відпустки. Сподіваємося, що ваш відпочинок буде не тільки цікавим, але і трендовим.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація з коронавірусом на Волині
Наступна новина Психлікарню у Липинах включили до переліку ковідних закладів
Останні новини
Схожі новини