Збив на смерть 13-річну дівчинку: на Волині оголосили про підозру водієві

Збив на смерть 13-річну дівчинку: на Волині оголосили про підозру водієві

Слідчі оголосили про підозру водієві, який збив на смерть дитину.

Підозру керманичу вантажівки оголосили за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України учора, 27 липня., – повідомили у поліції Волині.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 26 липня близько 12:00 години 60-річний водій вантажівки у селі Дубове Ковельського району скоїв наїзд на 13-річну неповнолітню, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина загинула на місці події. Триває досудове розслідування, під час якого будуть з’ясовані причини та обставини цієї трагедії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька зникло світло: назвали причину
Наступна новина На Волині попрощалися із Героєм Омаром Кузьмуком
Останні новини
Схожі новини