На Волині попрощалися із Героєм Омаром Кузьмуком

На Волині попрощалися із Героєм Омаром Кузьмуком

27 липня зі смутком та болем Іваничівська громада провела в останню дорогу свого жителя, Героя Омара Кузьмука.

Військовий загинув 13 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області, а до недавнього часу рахувався зниклим безвісти, – повідомили в громаді.

Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих синів, викарбовуючи їхні імена у наших серцях. Без чоловіка залишилася дружина, без батька – семирічний син та шестирічна  донечка, без сина – батьки, без брата – брат.   

У тридцять п’ять років Омар віддав життя за Україну, за її незалежність і територіальну цілісність, за майбутнє кожного українця.        

Омар був призваний на військову службу  під час мобілізації у листопаді 2022 року, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу.

Сьогодні односельчани, бойові побратими, родина, однокласники, друзі зійшлися віддати останню шану Герою.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська, запевнивши, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.

Заупокійну молитву очолив преосвященний владика Йосафат (Говера), екзарх Луцький у співслужінні настоятеля храму Стрітення Господнього Української греко-католицької церкви  смт Іваничі отця Ігоря та священників Луцького екзархату.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют…

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Збив на смерть 13-річну дівчинку: на Волині оголосили про підозру водієві
Наступна новина Волинських тероборонівців нагородили відзнакою «За мужність та відвагу»
Останні новини
Схожі новини