Зеленський підписав указ про введення санкцій проти лучанина-зрадника Тимощука

Зеленський підписав указ про введення санкцій проти лучанина-зрадника Тимощука

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення санкцій проти лучанина Анатолія Тимощука.

Про це відомо з рішення на сайті Глави держави.

До санкційного списку, який 6 січня 2023 року схвалила Рада національної безпеки і оборони України, увійшли 119 осіб. Футболіст Анатолій Тимощук у ньому став єдиним спортсменом та одним із трьох українських громадян. Санкції розраховані на 10 років. Вони передбачають 10 видів обмежувальних заходів, зокрема тимчасове позбавлення права користуватися та розпоряджатися активами, а також припинення спортивних контактів.

До слова, це вже треті санкції України, під які потрапив Тимощук.

Зазначимо, що з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну екскапітан Нацзбірної не засудив воєнні дії рф. Ба більше, лучанин продовжує працювати в ворожій країні і є одним із тренерів російського футбольного клубу "Зєніт".

Нагадаємо, Тимощука позбавили усіх футбольних регалій в Україні, а також звання «Почесний громадянин Луцька», крім того, він потрапив до списку осіб, рекомендованих до санкцій.

У грудні 2022 року Верховна Рада України ухвалила законопроєкт, яким схвалила персональні санкції проти спортсменів. До цього списку також увійшов і Анатолій Тимощук, якого позбавили усіх державних нагород та заблокували активи в Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Бахмуті загинув 23-річний воїн з Волині
Наступна новина Лучанка створює літературні подкасти за творами українських письменників
Останні новини
Схожі новини