«Зеленський показав себе в усій красі»: волиняни обговорюють скандальну розмову кандидатів

«Зеленський показав себе в усій красі»: волиняни обговорюють скандальну розмову кандидатів

Розмова Петра Порошенка і Володимира Зеленського відбулася в ефірі каналу «1+1»: там якраз відбувалися зйомки прямого ефіру програми «Право на владу», на які незаплановано приїхав Порошенко. Зеленський спілкувався з ним телефоном через гучномовець, оскільки, запевнив, не може бути присутнім у студії.

Між чинним Президентом Порошенком і кандидатом на цю посаду Зеленським зав’язалася суперечка. Порошенко вислухав спіч Зеленського, після чого намагався озвучити йому свою думку. Втім, той постійно перебивав опонента (одна з можливих причин – через поганий телефонний зв'язок), і зрештою, не вислухавши Порошенка до кінця, сказав «19 числа на НСК «Олімпійський». Крапка. До побачення» - і кинув слухавку.

 

У Фейсбуці волиняни почали висловлювати свої думки з приводу почутого. МИ вибрали найцікавіші з них:

Тетяна Власова:

«Той дивний випадок, коли слухавку кидає кандидат в президенти, а соромно тобі».

Alex Dei:

«Якщо він вже зараз так говорить, то після обрання нам всім торба. Хто там люлєй від Яника отримував, Кирпа? Цей малий, цей буде своїх міністрів якимись предметами пNздити».

Петро Кульпач:

«Він не те що не вміє говорити, він же навіть удар не тримає. У некомфортній ситуації просто огризається, як пацик в адідасі з 90-х. Та він на перших же переговорах з хуйлом пів-України здасть. Зеленський просто тупий у серйозних переговорах»

Роман Вербич:

«Коли думалось, що Яник дно, знизу постукав Зеленський(((«

Жанна Куява:

«Стид і ганьба. Страшно уявити, як він (телефоном)керуватиме країною (в якій ростуть наші діти), на що він і такі, як він, цю країну перетворять... Шок. У моїй голові не вкладається, що у головах прихильників Зе»

Тетяна Садюк:

«Отже. В телефонному режимі переговорів він теж вести не годний. Навіть, коли фейсу не видно. Печаль( ... а ще я чітко раптом уявила, як він дріботить по пеньочках»

Петро Савчук:

«Шановні виборці, що не визначились! Обов'язково перегляньте сьогоднішню передачу "Право на владу" на 1+1 за участі Петра Порошенка та віртуального Володимира Зеленського. Впевнений, це Вам допоможе прийняти рішення!»

Денис П’ятигорець:

«Це п…єц, товарищі :((((( Це лютий пі…єц!  Це не просто хамство, це... навіть не знаю, як це назвати.  Тепер зрозуміло, чого його в люди не випускають»

Вікторія Пташник:

«Прийти на ворожий для тебе майданчик, в прямий ефір, запропонувати дебатувати з суперником на його території, погодитися відповідати, не готуючись, на питання незручних для тебе людей... Змушена визнати - це дуже мужній та сміливий крок. Реально не чекала»

Жанна Білоцька:

«Ноу комент!.. Перед Кадировим ЗЕ блеяв коли вибачався, а тут відверте хамство. Можна не поважати людину, ненавидіти, але вміти вислухати, а не бидлячити. Тим більше, що Порошенко вів себе адекватно навідміну від блазня, який продовжує грати роль тільки вже не Голобородька, а хама. Хоча його прихильники зараз будуть горлопанити, що він молодець, бо "поставив на місце пороха". Як на мене, це - ганьба України. А як він збирається вести розмови з лідерами інших країн? Так само буде перебивати і хамити, коли йому щось не сподобається? Дуже хочу дочекатись дебатів. Якщо він прийде на них. Та сумніваюсь. Хоча...»

Аліна Остапишина:

«Ніхто з вас не знає, чому ЗЕ дозволив собі цей тон. Я впевнена, що це не безпідставно. Це було жахливо, якщо дивитись зі сторони стриманості, етикету, культури. Але, по великому рахунку, Порошенко це заслужив! За що боровся - на те й напоровся! Чи з людської жалості до нього ви раптово забули де і в яких умовах ми живемо?!»

Ірина Сєрова:

«По поводу истерики-импровизации Зеленского на ток-шоу с Порошенко на 1+1. Как то удивились даже зе-фанаты. А что тут удивляться? Если коротко. Основной признак амфитаминовой зависимости:

- Человек становится вспыльчивым, грубым и раздражительным, проявляет агрессию, в том числе без особого повода. Постоянно нарушаются этические нормы.

-Для амфетаминовых наркоманов характерна чрезвычайно завышенная самооценка. Особенно они гордятся своим творчеством, хотя само творчество «под этим делом» отличается банальностью и убогостью. Очевидно, что завышенная оценка своих творческих способностей весьма уродливо сочетается со вспыльчивостью, агрессивностью и потерей способности критически оценивать себя и свои действия.

Welcome в новую реальность,котики».

Андрій Кравченко:

«Напишу і я своє враження від перегляду Право на владу, а саме розмови Зеленського з Порошенком! Зе називають гопніком !! Люди добрі, вийшов відео ролик ( на замовлення П.П чи команди П.П.) де Володимира збиває фура!!! Як нормально говорити з такою людиною? Коли Вас постійно ображають і принижують ( наркоман, малорос, бидло) як Ви будете спілкуватись з такою особою? І якщо пощастить побачити дебати, Зе не буде хлопчиком для биття!!! Після гівна того всього ,що вилили опоненти ( аутсайдер Ваш Порох!!) Який давно грає за правилами Зеленського! Аналізи бігає по декілька разів здає!»

Мирослав Ватащук:

«Андрію, принципово з тобою не згоден, хоч Порох мені до лямпочки. Зеленський претендує на посаду президента. Крапка. І поводитися має відповідно. Ролик на нього зняли? Бідаааа. Та бляха муха, того ж Ющенка 15 років тому ледь на інший світ не відправили, але на дебатах з Януковичем він поводився гідно. А помиїв на Ющенка вилили на порядок більше, ніж на Зеленського.
Але Зеленський показав себе в усій красі. Тіпочєк с пятачка, є таке місце в Кривому розі, оріджинал 95 квартал. А оце кидання слухавки))) я ржав довго) не буду нічого казати про поведінку дівчаток, бо звинуватять у сексизмі.

І от тому мені сумно - міняти одного олігарха біля корита на іншого? Виглядає, що так буде, бо відіграти 40% це анріал. Єдине, на що сподіваюся, що Коломойський оточить Зеленського адекватними людьми»

Надія Омельчук:

«Не полінувалася і повністю подивилася запис "Права на владу". Янукович – аристократ. Масовка хоче обрати гопніка, якому максимум в якомусь кутку траву курити і спілкуватися з такими ж гопніками. Гарант таки Гарант - незворушний Титан. Про Мосійчук була значно кращої думки - оці перебивання, оця показова зверхність - ще одна слуга народу, яка відробляє гроші господаря.

Я не знаю, що треба вживати, щоб бачити месію в "голограмі" Василя Голобородька, якА (голограма тобто) не може до купи зв'язати два слова, постійно гарчить, не має жодноі поваги до чинного Президента, а також не розмовляє украінською.

Думається мені, що так він, не доведи Боже, розмовлятиме і в Брюсселі. А шо, чьотко, по-пацанські, а головне - слова ніхто не вставить.

Даааа, це був рівень! Реально, почала Януковича поважати))»

Марія Адамчук-Коротицька:

«В Президента є чому повчитися у манері вести перепалку: це ж і ми, напевно, так зі сторони виглядаємо, коли кіпішуємо і перебиваємо (ну, я про себе мінімум). А це так гідно було, коли він спокійно (!!!) дослухав весь той словесний понос і спокійно запитав, чи може він продовжити...
А загалом, лягла спати з тягарем на душі, бо чоловік сказав, що якщо знову буде активна інтервенція з боку Росії, то знову піде на війну....
Коротше, не ефір, а печаль...((»

Мирослав Ватащук:

#сциклотакесцикло

Сергій Крайванович:

«Звикайте - Бєня президент. Нічим ми уже це не змінимо. Але найважче усвідомлювати в якому оточенні ми живемо тут "знизу". Чому ці 70 відсотків здуру не проголосували хоча б за Гриценка? Але їм подобається актор, не дуже інтелектуальний, який, таке враження, чомусь став рабом Коломойського і не може вийти з гри».

Юлія Пасік:

«Я думала янукович і ко це найгірше, що з нами було, а ніт! Зеленський, той що гопота, той, що два слова нормально не в'яже без 100500 дублів той, який забув з ким він говорить, і взагалі всіх нас має за ідіотів накрив нас потоком своєї хворої свідомості. ШОК! А Порошенко - молодець, тримався гідно, хоч з боку й молола свій заготовлений сценарій Мосійчук з їй притаманним хамство, брехнею та перекручуваннями».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Простір, зелень, комфорт. Як на «Суперновій» облаштовують територію біля будинків. ФОТО
Наступна новина У Центральному парку та Теремно ловили водіїв, які понівечили газон. ФОТО
Останні новини
Схожі новини