Зеленський посмертно нагородив чотирьох волинян. Вони – Герої України

Зеленський посмертно нагородив чотирьох волинян. Вони – Герої України
Фото ілюстративне

У війні, яку розв'язала Росія проти українського народу, наша земля втратила чимало найкращих своїх синів, які ціною власного життя зберегли сотні й тисячі життів українців.

Багатьох з них Президент Володимир Зеленський удостоїв звання Героя України. З-поміж них посмертно нагороджено й чотирьох волинян, пише ІА «Волинські Новини».

Волинь завжди пам'ятатиме імена своїх визволителів, які загинули, виборюючи свободу для свого народу.

Герой України, солдат Костянтин Мрочко. Родом з селища Благодатне.

Загинув під час контрнаступу на противника в районі міста Макарів. Завдяки його ефективним діям окупанти зазнали болісних втрат.

Герой України, старший солдат Віталій Пархомук. Житель смт Заболоття Ковельського (раніше – Ратнівського) району.

Під час контрнаступу на противника в районі міста Макарів завдав значних втрат ворогу і героїчно загинув, захищаючи побратимів.

Герой України, солдат Олег Свинчук, житель села Бережці Вишнівської тергромади Ковельського (раніше – Любомльського) району.

Загинув 8 березня, коли під час раптового прориву окупантів у танк Свинчука, що прикривав відхід побратимів, влучив ворог. Через це зірвало башту танка, детонував боєкомплект.

Герой України, солдат Олександр Лук’янович. Народився в селі Поступель Ратнівського району, жив у Зимненській громаді Володимир-Волинського району.

Під час бою знешкодив до трьох десятків одиниць техніки противника. Внаслідок авіаційного удару отримав смертельне поранення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині уже знайшли прихисток 13 тисяч переселенців
Наступна новина Один із представників ОПЗЖ на Волині підчистив сторінку «Фейсбуку». Видалив навіть фото з партійцями
Останні новини
Схожі новини