Зеленський посмертно нагородив снайпера, який служив у волинській бригаді

Зеленський посмертно нагородив снайпера, який служив у волинській бригаді

Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» II ступеня загиблого на Донбасі спецпризначенця Уберта Мрачковського.

Про це йдеться в його указі від 21 листопада. 

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановляю нагородити орденом «За мужність» II ступеня Мрачковського Уберта Валерійовича (посмертно) - старшого солдата», – йдеться в указі. 

Нагадаємо, військовослужбовець 8-го окремого полку спеціального призначення ССО ЗСУ Уберт Мрачковський загинув у зоні проведення ООС від ворожої кулі 19 листопада. 33-річний воїн отримав поранення несумісне з життям.

Уберт Мрачковський брав участь у боях за Савур-могилу в складі 51-ї окремої механізованої бригади (1 грудня 2014 року бригаду розформували, а за місцем її дислокації створено нову — 14-ту окрему механізовану бригаду, – ред.). 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «червоній» зоні й досі перебувають 18 областей, – МОЗ
Наступна новина «Як і від грипу». У BioNTech розповіли про ревакцинацію проти коронавірусу
Останні новини
Схожі новини