На Донбасі загинув снайпер, який був у складі волинської бригади

На Донбасі загинув снайпер, який був у складі волинської бригади

Військовослужбовець 8-го окремого полку спеціального призначення ССО ЗСУ Уберт Мрачковський загинув у зоні проведення ООС від ворожої кулі. 33-річний воїн отримав поранення несумісне з життям.

Про це повідомляють на сторінці Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

«Україна втратила Воїна. Він назавжди залишаться у списках військової частини і нашій пам’яті. Воїн виграв свою війну і віддав данину нашій спільній Перемозі. Наш борг перед ним — продовжувати боротьбу за свободу України, розвиватися і ставати міцнішими», – повідомляють на сторінці ССО.

Уберт Мрачковський брав участь у боях за Савур-могилу в складі 51-ї окремої механізованої бригади (1 грудня 2014 року бригаду розформували, а за місцем її дислокації створено нову — 14-ту окрему механізовану бригаду, – ред.). 

Він нагороджений орденом “За мужність” III ступеня за особисту мужність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові, зразкове виконання військового обов’язку 3 листопада 2015 року.

Про сумну втрату повідомив на своїй сторінці й ексдепутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич.

«Ти був класним воїном, ти був дуже порядною людиною. Ти є Героєм без перебільшення. Ми багато спілкувались у 2014-2016 роках. Перший бій Уберт, як розповідав, прийняв 28 липня 2014 року у складі роти снайперів 51-ї ОМБР, вижив на тій клятій Савурці. Але весь час був на вістрі, по сьогодні… Вічна пам‘ять Герою», – написав він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Луцькспецкомунтранс» запустили міні-мийку. Відчищають бруківку, смітники, пам'ятники
Наступна новина «Але він має прийти і вибачитися». Ігор Лех про волинську політику і свою каденцію. ІНТЕРВ’Ю
Останні новини
Схожі новини