Зеленський присвоїв почесне звання артистці Волинського драмтеатру

Зеленський присвоїв почесне звання артистці Волинського драмтеатру
Катерина Шпак

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначив артистку Волинського академічного обласного українського музично- драматичного театру імені Т.Г.Шевченка Катерину Шпак.

Про це стало відомо з указу глави держави від 9 листопада 2020 року.

Артистці драми Катерині Шпак присвоєне почесне звання заслуженої артистки України.

Довідково
Трудову діяльність Катерина Шпак розпочала після закінчення Дніпропетровського театрального училища у 1975 році актрисою Львівського обласного українського музично-драматичного театру імені Ярослава Галана (м.Дрогобич).
З 1980 року працює у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. За час роботи в театрі зіграла понад 60 ролей.
Серед них: Галька – «Неаполь – місто попелюшок» Н. Ковалик, Дроздова – «Здрастуйте, батьки» Р. Отколенко, Крістіана – «Маля, або Діти, куди вас діти» Ж. Летраза, Явдоха – «Безталанна» І.Карпенка-Карого, Кочубеїха – «Одкровення від Мазепи» та інші.
(За матеріалами сайту Волинського драмтеатру.)

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За останню добу виявили майже 11 тисяч українців, хворих на коронавірус
Наступна новина «Зустрітися онлайн – та заспівати гімн». Як у Любліні святкуватимуть День Незалежності Польщі
Останні новини
Схожі новини