Зеленський призначив президентські стипендії трьом молодим співакам з Волині

Зеленський призначив президентські стипендії трьом молодим співакам з Волині
Єлизавета Яковенко

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії для молодих літераторів та митців, серед яких – троє волинян. 

Про це стало відомо з указу глави держави №21/2021 «Про призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва», інформує ІА ВолиньPost.

Відповідно до документа президент призначив стипендії для срібного призера популярного проєкту «Голос. Діти», уродженця Старовижівщини Ярослава Карпука, фіналістки шоу «Голос. Діти» лучанки Єлизавети Яковенко, учасника фолк-метал-гурту «Тінь Сонця» Влада Ваколюка з Любомля.

Ярослав Карпук – зірка п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку фіналістів у 2019 році.

Лучанка Ліза Яковенко вийшла у суперфінал всеукраїнського телевізійного шоу «Голос.Діти» у грудні 2017 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ системно протидіє та нейтралізує загрози держбезпеці на кордонах
Наступна новина Локдаун закінчується. Як навчатимуться школярі з 25 січня
Останні новини
Схожі новини