Волинянин пройшов до фіналу «Голосу.Діти»

Волинянин пройшов до фіналу «Голосу.Діти»
Ярослав Карпук

Дев’ятикласник Ярослав Карпук зі Старої Вижівки став фіналістом вокального шоу «Голос. Діти» на каналі «1+1».

Його тренер Дзідзьо вирішив, що хлопець має боротися за перемогу. Про це артист заявив під час ефіру шоу 30 червня, – пише 12 канал.

У командах тренерів станом на 30 червня по 4 дитини, після цього випуску кожен наставник повинен був обрати двох найсильніших вокалістів. Ярослав Карпук виступав першим і Дзідзьо одразу ж заявив, що хлопець – у фіналі.

“Ця дитина виглядає як дорослий співак, справжній народний артист”, – заявила Джамала після того, як волинянин виконав композицію “Два кольори”.

Нагадаємо, волинянин розвернув всі суддівські крісла на сліпих відборах. Хлопець обрав собі зірковим тренером Дзідзьо. Також виступ Ярослава потрапив до трендів YouTube. Відео з його виступом вже переглянули понад 850 тисяч користувачів мережі.

“Ця пісня мене дуже зачепила. Я страшенно люблю свою маму. 13 років тому, коли помер мій батько й мама залишилась сама з двома дітьми, вона мусила поїхати на заробітки. Я пережив таку самотність. я не розумів, чому в усіх дітей є мами, а в мене нема. Ярославе, ти в мене винятковий. Йди готуйся до фіналу”, – прокоментував Дзідзьо.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Танцювали під Дзідзьо і вчились мурувати. У Підгайцях святкували День громади
Наступна новина Друг Богдана і Ткаченка. Що відомо про волинянина з команди Зеленського
Останні новини
Схожі новини