Зеленський та Залужний потрапили у топ-100 найвпливовіших людей світу

Зеленський та Залужний потрапили у топ-100 найвпливовіших людей світу
Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва потрапили до списку найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.

Список опублікували на сайті журналу у понеділок, 23 травня, – пише «Zaxid.Net».

Номінанти у списку найвпливовіших людей світу за версією авторитетного американського журналу Time розділені за категоріями «Артисти», «Новатори», «Титани», «Лідери», «Ікони» та «Піонери».

Володимир Зеленський та Валерій Залужний перемогли у номінації «Лідери». Текст про українського президента написав президент США Джо Байден, а про Валерія Залужного – голова Об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі. Текст про Севгіль Мусаєву для Time написала журналістка Емі Ферріс-Ротман.

Зазначимо, що раніше читачі журналу Time назвали Володимира Зеленського найвпливовішою людиною року. Список Time 100-2022 року щорічно складають редактори журналу.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що розраховує на отримання статусу кандидата в члени Європейського Союзу в червні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У війні з Росією загинув 20-річний військовий з Волині
Наступна новина ЗСУ звільнили на Харківщині вже 24 населені пункти – Залужний
Останні новини
Схожі новини